1. INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL, l’informa que és titular dels llocs web: www.entorna3.com, d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL, notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL, amb CIF/NIF: B-66923384 i Registre Mercantil de BARCELONA, Tom: 45740. Full: 45, S8. Secció General i Domicili Social: PASSEIG SANT JOOAN 78, 5º1ª, Codi Postal: 08009. Localitat: BARCELONA, Província: BARCELONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: projectes@entorna3.com

2. USUARI  I REGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés i ús de la pàgina web  i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL,, atorga la condició d’Usuari, per la que s’accepten, en navegar per la pàgina de PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL L,, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL, proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari als formularis emesos per PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L’ús de la informació, serveis i dades oferts per PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL, no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol Usuari d’Internet (hardware y software).

Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web .

3. ACCIONS LEGAL, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre l’usuari i PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL, es regirà per la normativa espanyola vigent i seran competents, per decidir sobre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir entre l’usuari i PROJECTES SOCIOAMBIENTALS ENTORNa3 SL,, els jutjats o tribunals de la localitat de BARCELONA.

_______________